Designer news

  1. Řízení procesu: Bezchybná montáž vysokovýkonných nýtovacích matic se silou řízeným nářadím

    Řízení procesu: Bezchybná montáž vysokovýkonných nýtovacích matic se silou řízeným nářadím

    Během vývoje ventilační jednotky Brink Climate Systems se naše vysokovýkonné nýtovací matice osvědčili jako řešení pro různé typy výzev.

    Přečtěte si více
  2. Snížení nákladů na montáž s inovativními nýtovacími spoji

    Snížení nákladů na montáž s inovativními nýtovacími spoji

    Přechod ze svařovací na nýtovací technologii má mnoho výhod. Na jednom pracovišti tak může probíhat více montážních procesů najednou. Montáž dílů je velmi snadná a nevyžaduje žádné dodatečné zpracování. Ale především je možné ušetřit až 80% montážního času. Přesvědčte se sami a prohlédněte si zkušenosti s nýtováním od našeho zákazníka Förster-Technik GmbH.

    Přečtěte si více
  3. Kde všude použít teleskopické výsuvy? Zde najdete 3 příklady z praxe!

    Kde všude použít teleskopické výsuvy? Zde najdete 3 příklady z praxe!

    Když lidé myslí na teleskopické výsuvny, obvykle si vybaví zásuvky ve skříních, ale existuje mnoho příkladů, kdy se tyto výsuvv používají méně konvenčním způsobem. Chcete vědět, jak a kde využijí naši zákazníci výsuvy ke zlepšení designu svých produktů? Zde najdete 3 příklady.

    Přečtěte si více
  4. Zákazníkovo využití: Procesně bezpečné vytvoření závitů v lakovaných dílech

    Zákazníkovo využití:  Procesně bezpečné vytvoření závitů v lakovaných dílech

    Firma KML, výrobce kabin pro lodní a kontejnerové jeřáby, hledala alternativu za navařovací matice. Nevýhodou navařovacích matic je jejich obtížné nastavení, rozstřik při svařování často poškozuje závit šroubu a zakrývání závitů před lakováním je časově velmi náročná práce.

    Přečtěte si více
  5. Jak jsou naši zákazníci spokojeni?

    Jak jsou naši zákazníci spokojeni?

    Průzkum spokojenosti zákazníků je dobrým nástrojem k identifikaci silných stránek a oblastí, kde je potřeba se zlepšit. Je to jeden z nejefektivnějších způsobů, jak zjistit, jaký mají zákazníci názor na naši společnost a služby. Navíc tak získáme lepší přehled o tom, co od nás naši zákazníci očekávají. Z tohoto důvodu jsme nedávno tento průzkum spokojenosti zákazníků provedli.

    Přečtěte si více
  6. Čtyři nejpoužívanější uzávěry pro zařízení HVAC

    Čtyři nejpoužívanější uzávěry pro zařízení HVAC

    Na trhu Klimatizace - Ventilace - Vytápění jsou při vývoji a výrobě HVAC zařízení kladeny vysoké nároky na dostupnost systémů. Servisní dvířka by se měly, kvůli údržbě, rychle a snadno otevírat. Na druhou stranu musí být systém schopen odolat vibracím a v některých případech musí být hermeticky uzavřen. Vybrali jsme čtyři uzávěry, které tyto požadavky splňují.

    Přečtěte si více
  7. Bezpečné vedení kabelů s bleskově rychlou montáží

    Bezpečné vedení kabelů s bleskově rychlou montáží

    Kabely, které procházejí skrz kryt výrobku, ​​se nesmí snadno porušit. Naše nylonové systémy odlehčení tahu díky odlehčovacím průchodkám zajišťují, že kabel je při upnutí veden bezpečně a úhledně skrz kryt.

    Přečtěte si více
  8. Které vlastnosti jsou důležité při výběru správného upínacího uzávěru?

    Které vlastnosti jsou důležité při výběru správného upínacího uzávěru?

    Upínací a spojovací uzávěry jsou velmi univerzální. Jsou dostupné v různých tvarech, velikostech a materiálech. Který upínací uzávěr je správnou volbou pro vaši aplikaci? Můžeme to určit na základě následujících vlastností:

    Přečtěte si více
  9. Proč si vybrat právě nerezové panty?

    Proč si vybrat právě nerezové panty?

    Inženýři, nákupčí, manažeři kvality a uživatelé mají různé důvody, proč si pro své produkty vybírají komponenty z nerezové oceli namísto oceli. Následně vám vysvětlíme, kde, kdy a proč se používá nerezová ocel.

    Přečtěte si více
  10. Efektivní a flexibilní nýtovací procesy nahrazují svařovací procesy ve špičkovém strojírenství

    Efektivní a flexibilní nýtovací procesy nahrazují svařovací procesy ve špičkovém strojírenství

    Jednou z hlavních výhod přechodu ze svařovacího procesu na nýtovací proces ​​je výrazné zkrácení výrobního času. Díky nekomplikované a bezchybné montáži, se výrazně zkrátí časy pro seřizování, odpadá nákladné přepracování a výrazně se zvýší úroveň kvality. Náš zákazník firma ZAHORANSKY vám představí výhody nýtovacího systému v praxi, podívejte se na video.

    Přečtěte si více

Produkty 11-20 z 92

Zobrazit na stránce